🏃‍♂️🏃‍♀️ El pasado 11 de mayo un grupo de corredores populares crevillentinos participaron en la XXIV edición de la prueba de los “101 KMS EN 24 HORAS”, celebrada en Ronda y que organiza el Tercio ”Alejandro Farnesio” 4º de la legión.

Los corredores Carlos, Mª Carmen, Conchi, Montse, Goyo, Loli, Inma y Víctor consiguieron terminar la prueba, parando el crono en 17 horas y 40 minutos lo que les supuso clasificarse en primera posición en la categoría de Equipos Mixtos Civiles. 🔝

El entrenamiento planificado llevado a cabo durante meses quedaron recompensados cuando pasaron por meta. ¡Enhorabuena a todo el equipo por el triunfo! 👏
—-
🏃‍♂️🏃‍♀️ El passat 11 de maig un grup de corredors populars crevillentins van participar en la XXIV edició de la prova dels “101 KM EN 24 HORES”, celebrada en Ronda i que organitza el Terç ”Alejandro Farnesio” 4t de la legió.

Els corredors Carlos, Mª Carmen, Conchi, Montse, Goyo, Loli, Inma i Víctor van aconseguir acabar la prova, parant el crono en 17 hores i 40 minuts el que els va suposar classificar-se en primera posició en la categoria d’Equips Mixtos Civils. 🔝

L’entrenament planificat dut a terme durant mesos van quedar recompensats quan van passar per meta. Enhorabona a tot l’equip pel triomf! 👏

Fuente:  Sports Ajuntament de Crevillent.